Jeugdactiviteiten

De jeugdcommissie houdt zich bezig met allerlei activiteiten voor de jeugd. Voor het organiseren van deze activiteiten zijn wij altijd afhankelijk van hulp van ouders en de beschikbaarheid van jeugdcommissieleden. Indien één van de ouders graag mee zou willen helpen tijdens een activiteit of in de commissie wil, stuur dan een email naar: [email protected].

Voorjaars- en najaarscompetitie KNLTB
Heb je zin om met een TV Dierdonk team wedstrijden te spelen tegen andere clubs in en rond Helmond? Dan kun je je als lid opgeven voor de jeugdcompetitie. Je speelt dan enkele keren thuis of uit tegen andere clubs.

2x per jaar is er de mogelijkheid voor de jeugd om competitie te spelen. Namelijk de voorjaarscompetitie (april-juni) en de najaarscompetitie (september - oktober). Tijdens deze competitie speel je 6/7x tegen een andere vereniging.

De KNLTB competitie voor de jeugd wordt op zondag gespeeld. Op deze zondag kan er een meisjesteam, een jongensteam of een mixteam spelen.

Uiteraard is dit alleen mogelijk als er voldoende inschrijvingen zijn. De jeugdcommissie stelt op basis van leeftijd, niveau, en voorkeur van de deelnemer, de teams samen. Daarbij wordt ook de trainer om advies gevraagd.

Toernooien

Verschillende tennisverenigingen organiseren zelf of in samenwerking met andere verengingen ook tennistoernooien voor de jeugd. Deze toernooien vind je heel gemakkelijk via de mijnknltb.nl óf toernooi.nl. Klik hier hoe je deze toernooien kan vinden en hoe je jezelf daarvoor kan aanmelden.

Voor iedere tennisniveau is er wel een toernooi waar je aan kan deelnemen. Je kan je als individu óf samen met je tennismaatje (dubbel) inschrijven.  

TV Dierdonk clubkampioenschap

In het voor- of najaar houden wij een toernooi voor alle jeugdleden oftewel onze clubkampioenschappen. Tijdens dit toernooi kan je mee doen in 3 categorieën namelijk de enkel, de meisjes/jongensdubbel of de gemengddubbel. Er wordt altijd in poules gespeeld zodat je in ieder geval meerdere wedstrijden kan spelen. We proberen ook zoveel mogelijk rekening te houden met speelsterkte en leeftijd.

Tennislessen

Elk jaar bestaat de mogelijkheid om zomerlessen en winterlessen te nemen.
De Technische Commissie samen met de tennisleraar regelen de inschrijvingen en de indelingen van de groepen.

Voor meer vragen of informatie over de tennisles klik hier.

Ouder-kind toernooi

Ouders en kinderen in alle leeftijdscategorieen gaan met elkaar de strijd aan op de tennisbaan. Er worden op alle niveau’s poules gemaakt. Het plezier staat voorop.
 

Voor vragen of informatie stuur een email naar: [email protected]