KNLTB Competitie spelen?

Leuk dat je wil deelnemen aan de KNLTB competitie. Veel van onze jeugd en senior leden spelen ook in competitieverband. Niet alleen leuk om wedstrijdervaring op te doen, maar ook heel gezellig om andere leden beter te leren kennen. Sommige teams spelen al jaren in dezelfde samenstelling, sommige teams zijn iedere competitie op zoek naar leden die graag mee willen doen. Ben je als team op zoek naar een lid óf als lid op zoek naar een team? Laat het ons weten via [email protected] of meld je team na het lezen van het Inschrijfprocedure KNLTB competitie direct aan via:

Nu inschrijven!

Er is een competitie voor iedereen

De KNLTB heeft het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week en voor elke leeftijd. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer speelt; iedereen kan meedoen.

Tenniskids

Voor kinderen t/m 12 jaar heeft de KNLTB Tenniskids ontwikkeld. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Vier kleuren brengen de vooruitgang van een kind in kaart: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. De jongste jeugd die spelen in Rood, Oranje en Groen kunnen competitie spelen door mee te doen aan de Kia Tenniskids competitie. Jaarlijks doen er al zo'n 25.000 kinderen mee aan de Kia Tenniskids Competitie. Doe je ook mee? Klik hier en ontdek alles over de Kia Tenniskids competitie.

Junioren

Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB Junioren competitie. Samen met een team bestaande uit meisjes, jongens of jongens en meisjes ga je de strijd aan met teams van andere verenigingen. Je kan in het voor- en in het najaar zowel op zaterdag als op zondag competitie spelen. Meer dan 14.500 junioren doen jaarlijks mee aan de KNLTB Junioren competitie. Doe je ook mee? Klik hier en ontdek alles over de KNLTB Junioren competitie

Senioren

Alle tennissers boven de 17 jaar, de senioren, kunnen deelnemen aan een divers aanbod van competities die in verschillende periodes in het jaar worden aangeboden, op iedere dag van de week en op elk niveau. Of je nu al jaren tennist, of pas net begonnen bent.

Aan bepaalde competitiesoorten zijn leeftijdscategorieën gekoppeld, zoals 17+, 35+, 50+. Dat betekent dat je pas mag deelnemen aan die competitie als je minimaal die leeftijd hebt. Daarnaast kan erin verschillende samenstellingen worden gespeeld, zoals dames, heren en gemengd (dames en heren). Competitie spelen wordt door velen beschouwd als het hoogtepunt van het jaar. Doe je ook mee? Klik hier en ontdek het complete competitieaanbod voor senioren.