Senioren 65+

Tennis is voor alle leeftijden!

Tennis is één van de gezondste sporten. Daarnaast is tennis een sport die je eenvoudig je hele leven lang kan blijven doen, omdat de kans op blessures relatief klein is. Het houdt je fit en is bovendien héél gezellig. Een grote groep tennissers van 50 jaar of ouder vindt het niet meer zo nodig officiële competities te hoeven spelen, maar vindt het wel leuk om onderling of zelfs tegen spelers van een andere vereniging te spelen. TV Dierdonk biedt volop ruimte voor deze doelgroep om vrij te tennissen en brengt je graag in contact met onze leden die jou graag welkom heten.

Stadsinstuif Helmond

Stadsinstuif is een initiatief van de Helmondse tennisverenigingen met als doelgroep de 50+ leden van deelnemende verenigingen. Verschillende leden van TV Dierdonk doen mee aan dit gezellige evenement. In de periode april t/m september worden iedere week bij verschillende Helmondse tennisvereniginge leuke tenniswedstrijden gespeeld. Gezelligheid staat voorop. Er zijn geen kosten aan verbonden, speelsterkte is niet belangrijk én er is geen competitie-element aan verbonden. Ook is er géén verplichting iedere dinsdagmiddag te komen. Eén of meerdere keren verhinderd zijn is dus geen probleem.

Er wordt, naar keuze, 1 of 2 keer en soms wel 3 keer gespeeld. Liefst ± 12.45 uur aanwezig zijn. Bij aankomst is er voor iedere speler een gratis kopje koffie/thee. Aanvang wedstrijden 13.30 uur,  einde omstreeks 16.00 uur. Hiervan kan, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, worden afgeweken. Dit zal dan tijdig worden meegedeeld. Bij regenweer zal men over het al of niet doorgaan tijdig worden geïnformeerd. 

Gastvrouw namens TV Dierdonk: Ria Klaassen

Speelschema 2022

Datum Club Contactpersoon
3 mei + 21 juni TV Carolus  Frits Jetten, Joh. Soons 
10 mei + 31 mei TPV Espendonck  Huub Reijnders 
17 mei + 7 juni H.T.V.  Ans van der Els, Sissy Wilbers
24 mei + 14 juni TV Dierdonk  Ria Klaassen 

Tennissen op vrijdagochtend?

Iedere vrijdagochtend, maar soms ook op andere momenten in de week speelt een groep 65+ seniorleden samen tennis. Tennissen, kopje koffie en gezelligheid gaat hand in hand samen. Zij zijn op zoek naar (nieuwe) leden die samen met hen willen tennissen. Heb je enige tenniservaring en wil je graag overdag tennissen? Heb je geen tenniservaring, maar is tennisles misschien iets voor je? Ook dat kan, immers tennisles is voor alle leeftijden.

Contactpersoon namens TV Dierdonk: Ria Klaassen

Senior Plus toernooi spelen?

Ben je als lid 50 jaar of ouder en lijkt het je leuk om mee te doen aan een Senior Plus toernooi? Dat kan! Via toernooikalenders vind je de data, de contactpersonen en de informatie over de inschrijvingsprocedure van alle toernooien.

Meer informatie? Senioren Plus toernooien | Tennis