Toernooien

Elk jaar organiseert TV Dierdonk aan het einde van de najaarscompetitie het Open Dubbel Toernooi. Een open toernooi is een officieel (KNLTB-goedgekeurd) toernooi, waaraan leden van andere verenigingen mee mogen doen. Indeling vindt plaats op basis van speelsterkte. De organisatie van ons eigen toernooi is in handen van de Open Toernooi Commissie (OTC)

Wil als senior of junior lid extra wedstrijden spelen? Kijk dan eens via MijnKNLTB of er leuk toernooi voor jouw speelsterkte georganiseerd wordt. Stel je eigen filter in (speelsterkte, soort baan, regio) en vind je geschikt toernooi om aan deel te nemen.

Officiële KNLTB toernooien via MijnKNLTB.nl

Via deze online omgeving van de KNLTB kan je net als via de KNLTB ClubApp eenvoudig en snel al jouw persoonlijke tennisinformatie vinden zoals de standen en uitslagen van de competitie, je toernooiresultaten en je actuele rating. Wil je jezelf inschrijven voor officiële KNLTB toernooien? Bekijk de beschikbare toernooien en schrijf je in via MijnKNLTB. Een account aanmaken? Klik hier voor een eenvoudig stappenplan.

Interne toernoeien via Toernooi.nl 

Onze interne toernooien, maar ook interne toernooien van andere tennisverenigingen zijn beschikbaar via toernooi.nl Wil je jezelf inschrijven voor deze tennistoernooien? Bekijk de toernooien en schrijf je in via Toernooi.nl. Een account aanmaken? Kijk op www.toernooi.nl en volg de instructies.