Commissies

De vereniging wordt draaiende gehouden door vele vrijwilligers verdeeld over verschillende commissies. Vrijwilligers zijn belangrijk voor onze vereniging. Zij houden de vereniging draaiende en zijn de motor van TV Dierdonk. Deze vrijwilligers zijn onderverdeeld in het bestuur en commissies. 

Op deze pagina stellen wij de commissies en haar leden voor.

Wil jij je ook opgeven als vrijwilliger? 

Stuur dan een mail naar de betreffende commissie en geef daarin aan wat je graag wilt doen. TV Dierdonk kan altijd hulp gebruiken.

Barcommissie

De barcommissie is verantwoordelijk voor alle zaken die betrekking hebben op het organiseren van service in en om het Paviljoen en het ondersteunen van de overige commissies van TV Dierdonk, waarbij gedacht moet worden aan horeca-activiteiten tijdens toernooien en vergaderingen. Denk hierbij aan inplannen bardiensten, voorraadbeheer paviljoen en het aansturen van de schoonmaakdienst voor het paviljoen. Twee voltallige competitieteams bemensen de barcommissie en dragen zorg dat alles rondom de bar goed geregeld is.

Opmerkingen of ideëen omtrent de bar en/of ons paviljoen ontvangen we graag via [email protected]

De barcommissie bestaat uit:
Edgar de Ruijter (vz)
Dian Hoogers
Gert Bakker
Pim Kemps
Nico Barendse
Annemarie van Hoof van Berlo
Aafje Duijmelinck
Nicole Elbers

 

Jeugdcommissie

Als jeugdcommissie houden we ons bezig met allerlei activiteiten voor de jeugd. Zo organiseren we de KNLTB competitie voor tenniskids en de junioren, de clubkampioenschappen, het ouder-kind toernooi en andere één-dags activiteit(en).

Voor het organiseren van deze activiteiten zijn wij altijd afhankelijk van hulp van ouders en de beschikbaarheid van jeugdcommissieleden. Indien één van de ouders graag mee zou willen helpen tijdens een activiteit of in de commissie wil, stuur dan een email naar: [email protected] 

De jeugdcommissie bestaat uit:
Vacature (vz)
Sjoerd Ebben - Vereniging Competitie Leider (VCL-Jeugd)

 

Technische commissie

Wij verzorgen alles wat te maken heeft waar het bij een tennisclub natuurlijk om draait : TENNISSEN!!!

Daarbij moet je denken aan o.a. de KNLTB competitie, open toernooien en tennislessen. De Vereniging Competitie Leider (VCL) is verantwoordelijk voor de KNLTB competities, de Toernooi Competitie Leider (TCL) is verantwoordelijk voor de open toernooien, waarbij de TCL tevens voorzitter is van de open toernooi commissie.
De voorzitter van de TC behartigt de overige taken zoals tennislessen, KNLTB, "technische" communicatie en is tevens bestuurslid. 

Wij zijn bereikbaar via [email protected] óf [email protected] 

De technische commissie bestaat ui:
Mitchell Ras (VCL)

 

Open Toernooi Commissie

Binnen de Technische commissie is een aparte commissie actief voor onze open toernooien (OTC). Het organiseren van een open toernooi is elk jaar weer een hele opgave, weken van voorbereiding gaan daaraan vooraf om alles in goede banen te leiden. We organiseren zowel een zomertoernooi (juni) als een wintertoernooi (oktober of november). Terugkijkend op de afgelopen jaren kunnen we met trots vaststellen
dat onze Open Toernooien een groot succes zijn, die altijd vol zitten.
In samenwerking met de Barcommissie en veel vrijwilligers worden dat heel gezellige en natuurlijke sportieve evenementen. 

Wij zijn bereikbaar op: [email protected].

De Open Toernooi Commissie bestaat uit:
Erik Melssen (vz) (VTL)
Monica van den Broek (VTL)
Roel de Kimpe (VTL)
Carine van Vuure (VTL)
Anouk van Meelis

 

Park Commissie

Wij proberen de banen en het paviljoen netjes en toegankelijk te houden.
Dit betekent o.a. 
- dat we de banen met regelmaat slepen zodat het zand goed verdeeld blijft.
- dat we wekelijks het vuil (de vuilnisbakken, peukenbak enz.) opruimen
- de tuin om de velden heen op tijd hun schoffelbeurt geven.

Voor dit laatste hebben we helaas structureel te weinig mensen. Een enkele keer per jaar doen we dan ook een oproep onder de leden om gezamenlijk onder het genot van een kop koffie en iets lekkers de groenvoorziening onder handen te nemen. Vele handen maken licht werk én bovendien héél gezellig samen.

De Park Commissie bestaat uit:
Leon van Deursen (vz)

 

PR en Sponsor Commissie

Ik onderhoud de contacten met bestaande sponsors en benader potentiële sponsors voor onze vereniging. Ik bespreek de sponsormogelijkheden en zorg dat de gemaakte afspraken worden vastgelegd en wederzijds naar alle tevredenheid worden waargemaakt. 

Bekijk onze pagina 'sponsoring' voor meer informatie of stel je vraag via [email protected]

De PR en Sponsor Commissie bestaat ui:
Anouk van Meelis