Introducé

Als tennisvereniging heten wij iedereen welkom op ons tennispark. Het is dan ook toegestaan om iemand die geen lid is van TV Dierdonk kennis te laten maken met onze tennisvereniging. Wij willen immers iedereen enthousiast maken voor tennis om hem/haar vervolgens te mogen verwelkomen als lid van onze vereniging.

Wij hanteren voor een introducé de volgende richtlijnen:

  • Een lid mag 2 keer per jaar dezelfde persoon introduceren.
  • De tennisbaan wordt digitaal afgehangen. Via het afhangbord in het paviljoen of via de website (inloggen via Mijn Club). In de KNLTB ClubApp kan je nog geen introducé selecteren.
  • Een lid blijft verantwoordelijk voor de introducé.
  • Zorg dat de banen verzorgd achterblijven voor de volgende gebruikers.
  • Het is niet toegestaan een gast te introduceren tijdens competitie, toernooien en vaste of andere clubactiviteiten. Hiervan afwijken kan als daarvoor toestemming is verkregen van de competitieleider, de organisatiecommissie (bijvoorbeeld deelname aan de toss-avond) of een bestuurslid.

Waarom richtlijnen?

Onze vereniging heeft alleen bestaansrecht op basis van de inkomsten uit lidmaatschap, consumpties en sponsors. Bij veel verenigingen dient een introducé te betalen voor het spelen op de tennisbanen. Wij willen juist gastvrij zijn voor geïnteresseerden. Mocht je als lid structureel niet-leden gebruik zien maken van onze banen, willen we je verzoeken het lid/ introducé hierop te attenderen en/of het bestuur hierover te informeren via [email protected]

Lid worden?

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap bij TV Dierdonk.