Lidmaatschap

Is je interesse gewekt? Dan is lid worden erg eenvoudig. Je kunt je online aanmelden. Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. De aanmelding voor het lidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie aanvullende gegevens (o.a. IBAN-nummer) en een recente pasfoto heeft ontvangen. Je lidmaatschap gaat in vanaf de eerstvolgende maand. Het duurt ongeveer twee weken tot je aanmelding is verwerkt bij de KNLTB.

Als je lid bent van de TV Dierdonk word je ingeschreven bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) en krijg je een tennispasje. Dit pasje heb je nodig om een tennisbaan af te hangen en deelname aan toernooien en competities.

KNLTB ClubApp

Als je lid bent van TV Dierdonk, maak je gebruik maken van de KNLTB ClubApp. Deze App is gratis voor alle KNLTB leden. Zo ben je snel op de hoogte van evenementen die door TV Dierdonk worden georganiseerd en alle andere ontwikkelingen binnen onze club. Op de site van de KNLTB vind je meer informatie over de app en waar je deze kunt downloaden.

Wanneer kan je tennissen?

Ons tennispark bestaat uit een paviljoen en 4 verlichte banen waarop het hele jaar getennist kan worden van 09.00 tot 23.00 uur. Alleen bij uitzonderlijke weersomstandigheden kan het voorkomen dat het park gesloten is, zoals bijv. sneeuw en intredende dooi. Het paviljoen is in ieder geval open van maandag tot en met vrijdag van 19.30 tot 23.30 en tijdens toernooien en competitie. 

Op maandagavond is er altijd toss-avond vanaf 20.00 uur. Een ideaal moment om kennis te maken met andere leden. Toss-avond staat vooral in het teken van gezellg onderling tennissen voor alle niveaus.

Wil je tennissen tussen 09.00-23.00 uur en is het tennispark gesloten? We raden je aan om tegen betaling van een borg à € 30,00 een sleutel van het tennispark aan te vragen bij Harald Vullings, tel. 0492-510171. Met deze sleutel kan je zelf het toegangshek openen, de verlichting aanzetten en is er toegang tot het toilet. 

Tennisles?

Als lid van TV Dierdonk kan je ook tennislessen volgen en deelnemen aan competities en toernooien. Gedurende het jaar worden verschillende activiteiten georganiseerd, o.a. clubkampioenschappen enkel en dubbel voor junioren en senioren, 2 keer per jaar een open toernooi, diverse interne toernooien. Deze staan allemaal vermeld op de clubagenda en worden aangekondigd via clubnieuws.

Tarieven lidmaatschap (2019)

Senioren  € 150,-
Senioren 65+  € 100,-
Junioren t/m 8 jaar € 27,50
Junioren 9 en 10 jaar  € 49,-
Junioren 11 t/m 17 jaar € 72,50
Studenten € 95,50

Studentarief is slechts van toepassing op vertoon van kopie inschrijfkaart.

 

Voor informatie over de tennislessen en de lestarieven, klik hier.

Bardienst afkopen

Alle seniorleden draaien roulerend bardiensten. Meer informatie lees je in het bardienst reglement. Het reglement is zichtbaar in het navigatiemenu voor leden, nadat je ingelogd bent via Mijn Club. De bardienst kan worden afgekocht tegen € 75,- per jaar. De afkoop van de bardienst wordt samen met de contributie geïncasseerd.

Betaling van de contributie

Betaling van de contributie is alleen mogelijk door middel van automatische incasso. Bij het aangaan van het lidmaatschap is hiervoor een machtiging ingevuld. De jaarlijks verschuldigde contributie wordt in de periode januari – april geïncasseerd van het opgegeven rekeningnummer.

Opzegging van het lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap is alleen mogelijk met ingang van 1 januari van het komende kalenderjaar middels een een e-mail uiterlijk op 1 december aan onze ledenadministratie. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk en er wordt dus geen contributie gerestitueerd. Dit geldt ook in geval van (langdurige) blessures.    

Flyer nieuwe leden.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492-515384 (Paviljoen)

't Paviljoen

Dierdonkpark 2
5709 PZ Helmond