Lidmaatschap

Jaarlidmaatschap 2021 nu met 50% korting

Ben je op zoek naar een sport op loopafstand in de wijk Dierdonk? Misschien wil je na jaren niet meer getennist te hebben, weer gaan tennissen? Of heb je in de komende maanden met jouw teamsport een winterstop, zoals voetbal en hockey maar wil je wel heerlijk buiten sporten? Of ben je al lid? Dat is deze aanbieding ook héél interessant, want wat is gezelliger om samen te tennissen met je partner óf met je kinderen. Of samen met je buurman/buurvrouw, vriend(in) of collega?

Een lidmaatschap 2021 nu met 50% korting:

 • een lidmaatschap vanaf nu t/m 31 december 2021
 • Gehele jaar tennissen van 08-23 uur
 • Iedere dinsdagavond TOSS avond (senioren)
 • Als lid kan je deelnemen aan KNLTB competitie of toernooien
 • Als lid kan je deelnemen aan de interne laddercompetitie
 • Als lid kan je inschrijven voor tennislessen.
 • Interesse in een proefles? Laat het ons weten! Je kan dan in overleg met de tennisleraar een les deelnemen in een bestaande (beginners)lesgroep.

Actietarieven: 50% korting

Senioren  75,-
Senioren 65+  50,-
Tenniskids t/m 12 jaar 24,50
Junioren 13 t/m 17 jaar 36,25
Studenten 37,50

 • Studententarief is slechts van toepassing op vertoon van kopie inschrijfkaart.
 • De tarieven worden ieder jaar tijdens de Algemene Ledenvergadering voor het nieuwe jaar vastgesteld.
 • De bezetting van de bardiensten in ons paviljoen draait volledig op onze senior leden (18 jaar en ouder). Meer informatie over de bardiensten vind je hier.

Is je interesse gewekt? Dan is lid worden erg eenvoudig. Je kunt je namelijk direct inschrijven via het online inschrijfformulier. Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. Je lidmaatschap gaat vervolgens direct in. 

Online inschrijfformulier

Het actietarief is niet van toepassing indien je de afgelopen drie kalenderjaren je lidmaatschap hebt beëindigd en in dit kalenderjaar weer lid wil worden. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd naar een regulier lidmaatschap per 1-1-2022. Lees hieronder de informatie over het opzeggen van het lidmaatschap.

Algemene informatie lidmaatschap

Als je lid bent van de TV Dierdonk word je ingeschreven bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) en krijg je een KNLTB-ledenpas. Deze pas heb je nodig als sleutel tot ons tennispark én bij deelname aan toernooien en competities.

Standaard tarieven lidmaatschap

Senioren  € 150,-
Senioren 65+  € 100,-
Tenniskids t/m 12 jaar € 49,-
Junioren 13 t/m 17 jaar € 72,50
Studenten € 75, -
 • Studententarief is slechts van toepassing op vertoon van kopie inschrijfkaart.
 • De tarieven worden ieder jaar tijdens de Algemene Ledenvergadering voor het nieuwe jaar vastgesteld.
 • De bezetting van de bardiensten in ons paviljoen draait volledig op onze senior leden (18 jaar en ouder). Meer informatie over de bardiensten vind je hier.

Bijkomende kosten

1. Tennislessen 

Voor informatie over de tennislessen en de lestarieven, klik hier.

2. Bardienst afkopen (senioren)

Alle leden vanaf 18 jaar en ouder worden ingepland om gemiddeld 2x per jaar een bardienst te draaien. Deze bardienst kan worden afgekocht tegen € 75,- per jaar. De afkoop van de bardienst wordt samen met de jaarlijkse contributie geïncasseerd. Meer informatie

Wat zijn dan mijn totale kosten?

 • Lidmaatschapstarief (voor tarief zie hierboven)
 • Optioneel: Bardienst afkopen jaarlijks € 75,-
 • Optioneel: deelname aan tennislessen 
 • Optioneel: deelname aan KNLTB competies of toernooien

Betaling van de contributie

Betaling van de contributie is alleen mogelijk door middel van automatische incasso. Bij het aangaan van het lidmaatschap wordt hiervoor het IBAN rekeningnummer gevraagd. De jaarlijks verschuldigde contributie wordt in de periode januari – april geïncasseerd van het opgegeven rekeningnummer. Voor nieuwe leden wordt het lidmaatschap enkele weken na start van jouw lidmaatschap geíncasseerd.

KNLTB ClubApp

Als je lid bent van TV Dierdonk, maak je gebruik van de KNLTB ClubApp. Deze App is gratis voor alle KNLTB leden. Zo ben je snel op de hoogte van het laatste nieuws, kan je direct een baan reserveren en vind je heel veel informatie over de vereniging, leden en jouw deelname aan toernooien/competities. Op de site van de KNLTB vind je meer informatie over de app en waar je deze kunt downloaden.

Wanneer kan je tennissen?

Ons tennispark bestaat uit een paviljoen en 4 verlichte banen waarop het hele jaar getennist kan worden van 08.00 tot 23.00 uur. Alleen bij uitzonderlijke weersomstandigheden kan het voorkomen dat het park gesloten is, zoals bijv. sneeuw en intredende dooi. Het paviljoen is in ieder geval open van maandag tot en met vrijdag van 19.30 tot 23.30 en tijdens toernooien en competitie.

Toss-avond senioren 

Op dinsdagavond is er altijd toss-avond vanaf 20.00 uur. Een ideaal moment om kennis te maken met andere leden. Toss-avond staat vooral in het teken van gezellig onderling tennissen voor alle niveaus.

Toegang tot het tennispark?

Wil je tennissen tussen 08.00-23.00 uur en is het tennispark gesloten? Geen probleem! Jouw KNLTB-pas is jouw toegangspas tot het tennispark. Met deze pas kan je zelf het toegangshek openen, de verlichting aanzetten en is er toegang tot het toilet. Meer informatie vind je hier.

Tennisles, Competitie of Toernooien spelen?

Als lid van TV Dierdonk kan je ook tennislessen volgen en deelnemen aan competities en toernooien. Gedurende het jaar worden verschillende activiteiten georganiseerd, o.a. clubkampioenschappen enkel en dubbel voor junioren en senioren, 2 keer per jaar een open toernooi, diverse interne toernooien. Deze staan allemaal vermeld op de clubagenda en worden aangekondigd via clubnieuws. Meer informatie over toernooien vind je hier.

Opzegging van het lidmaatschap

 • Opzeggen van het lidmaatschap is alléén mogelijk met ingang van 1 januari van het komende kalenderjaar.
 • Opzeggen kan uitsluitend via e-mail aan onze ledenadministratie via [email protected].
 • Opzeggen dient te geschieden vóór 1 december.
 • Tussentijds opzeggen is niet mogelijk en er wordt dus geen contributie gerestitueerd. Dit geldt ook in geval van (langdurige) blessures.

Ben je student en wil je korting op je lidmaatschap?

Om in aanmerking te komen voor het lidmaatschapstarief Student dien je een bewijs van inschrijving te overleggen. Deze ontvang je van jouw onderwijsinstelling zodra jij je hebt ingeschreven voor het schooljaar.

Check of dit bewijs de volgende informatie bevat:

 • Je naam
 • Het studiejaar
 • Je onderwijsinstelling

Zonder een bewijs van inschrijving wordt je lidmaatschap omgezet naar een senior lidmaatschap. Stuur ons ieder jaar vóór 1 december een kopie van je bewijs van inschrijving naar [email protected] en ontvang korting op je lidmaatschap voor het volgende kalenderjaar!