Tennissen = afhangen!

 

 

Om vrij te kunnen tennissen op één van de onze tennisbanen is elk lid verplicht om een baan digitaal af te hangen. Ook wanneer er geen of weinig leden op het park tennissen. Immers je weet niet of andere spelers wel digitaal afgehangen hebben of misschien staan er tennislessen of wedstrijden gepland. Zo heeft iedereen via de website, KNLTB ClubApp en in ons paviljoen een actueel zicht op de beschikbaarheid van onze tennisbanen. 

Hoe werkt het digitaal afhangen?

Het KNLTB Afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op drie manieren.

 1. Afhangen via de KNLTB ClubApp
 2. Afhangen via onze website. Log in via 'Mijn Club en kies voor 'Baan afhangen'.
 3. Digitaal afhangbord in tennispaviljoen. Als lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare) banen van die dag en kun je introducées of andere spelers toevoegen om tegen te spelen. Selecteer jouw favoriete baan en spelen maar! Op dit scherm kan je nog géén reservering maken voor in de toekomst. Bekijk hier het instructiefilmpje. 

In alle gevallen ontvangen de spelers via mail een uitnodiging. Deze mail wordt verzonden naar het mailadres zoals je bent geregistreerd in de ledenadministatie.

Wil je gaan tennissen?

 • Reserveer altijd digitaal een baan. Via de KNLTB ClubApp gaat dat heel gemakkelijk. Niet gereserveerd = niet tennissen.
 • Via de KNLTB ClubApp kan je ook je gereserveerde baan annuleren. Klik op het tijdstip van jouw reservering, bekijk details en kies voor reservering annuleren. 
 • Wil je een baan laten afblokken voor een toermooi, voor lessen of een andere activiteit laat het weten aan de beheerder van het afhangbord via [email protected].
 • Om de beschikbare banen zo eerlijk mogelijk te verdelen gelden binnen onze vereniging de volgende regels:
  • Vrij tennissen is toegestaan voor leden van TV Dierdonk. De leden die vrij willen tennissen maken altijd een digitale reservering. Op dit moment is de standaard speeltijd 60 minuten. Deze kan verlengd worden met dezelfde speeltijd.
  • Het is niet mogelijk om af te hangen op banen die gebruikt worden voor geplande tennisactiviteiten zoals lessen, toernooien, competitie wedstrijden, sponsordagen etc.
  • Creatief gebruik om speeltijd te verlengen is niet toegestaan. Immers de tennisbanen zijn van alle leden.

Hoe werkt het KNLTB Afhangbord.pdf