Warm, gezellig én wat hebben we leuke (familie)leden!

28 augustus 2019


Allereerst willen we alle deelnemers bedanken voor hun deelname aan dit hele gezellige evenement. Jeugdleden speelden met vader, moeder, tante en helaas was opa geblesseerd. Geen probleem, want mijn tante speelt dan toch? Allemaal gelegenheidskoppeltjes die vooral een leuke dag op de tennisbaan wilden hebben. En dat is gelukt! Ondanks de warmte hebben de koppels 3 wedstrijden van 30 minuten gespeeld met één opdracht ‘veel plezier en de bal in het spel houden’…. Spelplezier boven spel winnen!

Tussen de wedstrijden is er uitgebreid een lunch geserveerd voor alle aanwezigen. Diverse broodjes, ranja voor de kinderen en bovenal véél en heerlijk fruit. Een winnaar was er deze dag niet, immers alle deelnemers waren winnaars! Wel mochten we namens Helmond Sport enkele prijzen verloten onder de deelnemers. Een hoodie met een sjaal én twee kaartjes voor de stadsderby (Helmond Sport - FC Eindhoven) was een mooie afsluiting van een heerlijke dag op ons tennispark.

We willen de sponsors Helmond Sport én Fris-Co bedanken. Mede dankzij jullie kunnen we zeggen dat ‘Heel Helmond Sport’. En bij TV Dierdonk doen wij dit ook onder het genot van heerlijk fruit!

Klik hier voor meer foto's.

Nieuwscategorieën