Tot dinsdag bij de TOSS-avond?

27 maart 2022


Iedere dinsdagavond (het gehele jaar door, dus ook in de winter als het weer het toelaat) is er een Toss-avond, waaraan iedereen, ongeacht niveau, mee kan doen! De KNLTB-pasjes  worden elk half uur "gehusseld", zodat je steeds met een andere partner speelt. Je kunt dus ook later instromen, want elk half uur wordt er gewisseld. (leeftijd vanaf 18 jaar en ouder). 

Of je nou beginner of gevorderd bent, dat maakt niet uit. Iedereen is van harte welkom voor een leuke en spannende partij tennis en een hele gezellige avond. Voor de beginners/nieuwe leden dus een ideale manier om mensen te leren kennen en te leren van het spel van anderen.

De Toss-avond begint om 19.30 uur en eindigt wanneer er geen liefhebbers meer zijn voor een partijtje. Over het algemeen wordt er gespeeld tot 22.00 uur en worden de heerlijke bitterballen geserveerd.

Soms kan het voorkomen dat je een partij moet uitzitten omdat alle banen bezet zijn of omdat er een oneven aantal personen meedoen. In dat geval kan je even lekker ontspannen en onder het genot van een lekker drankje de verrichtingen van de andere spelers bekijken.

Zien we jou ook op dinsdagavond?

Nieuwscategorieën