Stadsinstuif groot succes!

29 april 2019


Iedere dinsdagmiddag wordt er een Stadsinstuif georganiseerd door de Helmondse tennisverenigingen. Op dinsdag 23 april j.l. werd deze instuif voor het eerst op het tennispark van TV Dierdonk gehouden. Het weer was prachtig, dus dat zorgde voor een goede opkomst! Ruim 30 deelnemers hebben wij geteld.

Er werd, naar keuze, 1, 2 en soms wel 3 keer gespeeld. De eerste deelnemers meldden zich rond 13.00 uur op ons park. Jack Lagrand had gezorgd voor een heerlijke Italiaanse appel/bladerdeeg lekkernij voor bij de koffie en thee. Leon van Deursen had de parasols even opgezet, de banen geveegd en het park gezellig aangekleed met paasstukjes!  Aan het einde van de middag had Jack ook nog wat ragoutbakjes geregeld. Wat een verwennerij! Tegen 5-en waren de laatste enthousiastelingen vertrokken. Kortom een geslaagde middag.

Op dinsdag 18 juni en 13 augustus komt de stadsinstuif opnieuw langs op ons tennispark in Dierdonk. Uiteraard ben je op alle andere dinsdagen ook welkom bij alle deelnemende verenigingen. 

Carine, Jack en Leon dank voor het visitekaartje dat jullie namens TV Dierdonk hebben afgegeven!