Stadsinstuif 50+ ook in augustus én september

22 juni 2022


Stadsinstuif is een initiatief van de Helmondse tennisverenigingen met als doelgroep de 50+ leden van deelnemende verenigingen. Verschillende leden van TV Dierdonk doen mee aan dit gezellige evenement.

Aangezien de Stadsinstuif in het voorjaar zéér succesvol is geweest wordt er ook in maanden augustus én september bij de 4 deelnemende verenigingen hele gezellige tennismiddagen georganiseerd. Zowel op 6 september als de afsluitende middag op 20 september wordt op ons tennispark georganiseerd. 

In onderstaande periode worden iedere week bij verschillende Helmondse tennisvereniginge leuke tenniswedstrijden gespeeld. Gezelligheid staat voorop. Er zijn geen kosten aan verbonden, speelsterkte is niet belangrijk én er is geen competitie-element aan verbonden. Ook is er géén verplichting iedere dinsdagmiddag te komen. Eén of meerdere keren verhinderd zijn is dus geen probleem.

Er wordt, naar keuze, 1 of 2 keer en soms wel 3 keer gespeeld. Liefst ± 12.45 uur aanwezig zijn. Bij aankomst is er voor iedere speler een gratis kopje koffie/thee. Aanvang wedstrijden 13.30 uur,  einde omstreeks 16.00 uur. Hiervan kan, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, worden afgeweken. Dit zal dan tijdig worden meegedeeld. Bij regenweer zal men over het al of niet doorgaan tijdig worden geïnformeerd. 

Heb je zin om mee te willen doen, neem dan contact op met Ria Klaassen. 

Speelschema 2022

Datum
Club
Contactpersoon
2 augustus, 30 augustus
TV Carolus
 Frits Jetten, Joh. Soons 
9 augustus, 23 augustus
TPV Espendonck
 Huub Reijnders 
16 augustus, 13 september
H.T.V.
 Ans van der Els, Sissy Wilbers
6 september, 20 september
TV Dierdonk
 Ria Klaassen 

 

Nieuwscategorieën