Stadsinstuif 50+ bij TV Dierdonk - 6 juni

21 juni 2023


Oooh……wat een dag was het weer 6 juni 2023.

Voor de tweede keer waren we dit seizoen gastheer/ vrouw voor de Helmondse tennissende senioren oftewel…de “Helmond Instuif”. De omstandigheden waren meer dan subliem! Een prachtige,wolkenloze blauwe hemel zonder harde wind en veel zuurstof in de lucht!

De temperatuur hoog, voor sommigen al snel TE hoog. Op deze dag moesten we concurreren met een groots opgezet Seniorentoernooi in Eindhoven maar gelukkig bleef de “harde kern” onze opzet trouw.

Zodoende starten we met 23 spelers waardoor er de eerste ronde een paar in de “wachtkamer” moesten plaatsnemen. De “wachtkamer” bestond uit onze voortreffelijke lounge-hoek onder de parasols met uitzicht op het jonge groen. Dus dat was geen straf! 

Er werd weer met veel enthousiasme gespeeld en we hebben veel lange rallly’s kunnen bewonderen. Wederom dus weer een zeer geslaagde middag waarbij zeker vermeld moet worden het succes van de investeringen in zitmeubilair en de boompjes.

Iedereen was vol lof! 1 Nadeel(tje)….niemand wilde naar huis ! Maar… dit verslagje is niet volledig zonder het bedanken van onze steun en toeverlaat Trudy.

Trudy, bedankt!

Nieuwscategorieën