Stadsinstuif 50+

16 april 2024


Stadsinstuif is een initiatief van de Helmondse tennisverenigingen met als doelgroep de 50+ leden van deelnemende verenigingen. De Stadsinstuif is de afgelopen jaren zéér succesvol geweest en wordt dit jaar gehouden van 30 april t/m 17 september 2024 op de locaties van de 4 deelnemende verenigingen. Verschillende leden van TV Dierdonk doen mee aan dit gezellige evenement.

Gezelligheid staat voorop. Er zijn geen kosten aan verbonden, speelsterkte is niet belangrijk én er is geen competitie-element aan verbonden. Ook is er géén verplichting iedere dinsdagmiddag te komen. Eén of meerdere keren verhinderd zijn is dus geen probleem.

Er wordt, naar keuze, 1 of 2 keer en soms wel 3 keer gespeeld. Liefst ± 12.45 uur aanwezig zijn. Bij aankomst is er voor iedere speler een gratis kopje koffie/thee. Aanvang wedstrijden 13.30 uur, einde omstreeks 16.00 uur. Hiervan kan, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, worden afgeweken. Dit zal dan tijdig worden meegedeeld. Bij regenweer zal men over het al of niet doorgaan tijdig worden geïnformeerd.

Heb je zin om mee te willen doen, neem dan contact op met Ria Klaassen.

Speelschema 2024

Nieuwscategorieën