Ouder-Kind-Toernooi - was jij erbij?

30 augustus 2020


Het was vandaag echt een familie-toernooi, immers complete gezinnen speelden mee - jong, oud, ervaring of geen ervaring met tennis. Allen met één doel: veel tennisplezier, een mooie dag er samen van maken en het spelen van leuke rally’s. Naast de deelnemers was het ook leuk dat andere leden kwamen kijken met hun gezinsleden. Ik kan maar één conclusie trekken: missie geslaagd!

Zestien tenniskoppels in 4 poules speelden tussen 10.00 en 13.30 uur allen 3 wedstrijden van 30 minuten. Om te oefenen met de telling, werden wel de gewonnen games geteld en werd dit ook zo doorgegeven aan de organisatie. Op deze manier werd er wel toernooi-ervaring opgedaan, maar was de uitslag niet bepalend voor een geslaagde dag.

De lunch was verzorgd door de jeugdcommissie en tijdens het gehele evenement werd er door iedereen gezond gesnoept van de enorme fruittafel. Hiervoor mijn speciale dank aan Sandra Bogaard. Altijd weer bereid om als sponsor onze evenementen te voorzien van heerlijk fruit namens haar bedrijf Fris-Co.

Annemarie, Sandra, Cyrilla bedankt voor jullie hulp. Vandaag hebben jullie hebben gezorgd voor veel blije gezichten. Wederom een mooi voorbeeld hoe leden betrokken zijn bij de vereniging, want dergelijke evenementen kunnen niet georganiseerd worden zonder vrijwilligers, sponsoren en leden die deelnemen aan de activiteiten.

Mocht je als ouder/lid ook mee willen helpen bij een dergelijke jeugdevenement. Laat het mij even weten, immers vele handen maken licht werk.

Meer foto's?

Ronald van Dijk

Jeugdcommissie - [email protected] 

Nieuwscategorieën