Onderhoud tennispark - 17 april - help je mee?

31 maart 2021


Update 8 april:

In verband met de slechte weersvoorspellingen gaat het geplande onderhoud van het tennispark niet door op zaterdag 10 april. Als nieuwe datum is er gekozen voor zaterdag 17 april. 

 

Op zaterdag 10 april steken wij als leden de handen uit de mouwen voor een schoon tennispark. Als tennisvereniging willen wij natuurlijk ook dat ons tennispark er weer schoon en opgeruimd uitziet. 

Waarom samen met de leden?
In 2018 hebben we als vereniging besloten het groenonderhoud vanwege enorme hoge kosten niet meer uit te besteden en zelf te organiseren. Twee keer per jaar stropen we als leden de mouwen op en zorgen we ervoor dat de groenvoorziening er weer piekfijn bij ligt voor onze leden en de gasten die wij als vereniging ontvangen. 

Jouw hulp deze dag is hierbij  zeer gewenst, immers samen de schouders eronder zetten. Neem jij je schoffel, bezem en snoeischaar mee? Dan zorgen wij voor koffie met iets lekkers! Schrijf je wel even in, dan weten we zeker dat we voor iedereen iets lekkers hebben!

Inschrijven kan via de KNLTB ClubApp (zie onderstaande schermafbeeldingen) óf door een mail te sturen naar [email protected] 

We hopen op een grote opkomst!

Leon van Deursen

Nieuwscategorieën