Mooie resultaten jeugd tijdens KNLTB Voorsjaarcompetitie 2021

11 juli 2021


De afgelopen 5 zondagen mochten onze twee jeugdteams deelnemen aan de KNLTB Voorjaarscompetitie. Wat is het toch heel leuk om onze jeugdleden wedstrijden te zien spelen en wauw wat zijn ze toch allemaal gegroeid in het tennisspel. Alle kinderen hebben zich inmiddels ook weer ingeschreven voor de volgende competitie in het najaar

Competitie spelen is heel leuk!

Hieruit blijkt het enthousiasme onder de kinderen om tenniswedstrijden te spelen. Dit enthousiasme wordt ook gedeeld met andere jeugdleden, want in september starten we inmiddels met 3 jeugdteams. Maar wat zou het toch mooi zijn als we in het voorjaar van 2022 een 4e jeugdteam mogen verwelkomen. Wil jij ook in het voorjaar van 2022 wedstrijden spelen? Kom gerust eens kijken tijdens de speeldagen in het najaar. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar [email protected] Zorg dat je jezelf tijdig aanmeldt, want in oktober/november gaan we al starten met het samenstellen van de jeugdteams. Dus hoe eerder wij het weten, hoe groter de kans is dat ook jij wedstrijden gaat spelen!

Onze kanjers!

Allereerst staat spelplezier voorop, maar als je dit kan combineren met mooie resultaten is dat nog leuker! Dat hebben beide jeugdteams deze competitie laten zien. Beide jeugdteams willen we feliciteren met het behalen van de zéér mooie resultaten: 

Team Dierdonk 1 - Oranje 2 (leeftijd 9-11 jaar): 1ste plaats

v.l.n.r. Jesse, Rick, Ryan, Jurre en Niels

Team Dierdonk 1 - Junioren 11 t/m 14 jaar (4e klasse): 2e plaats

Teamleden: Thijs, Sem, Vince, Gijs & Gijs

 

Tot slot wil ik alle ouders/begeleiders/vrijwilligers bedanken voor jullie enorme betrokkenheid. Immers met dank aan jullie hebben deze kinderen genoten van mooie wedstrijden en dito resultaten. Dank!

Ronald van Dijk - Jeugdcommissie TV Dierdonk 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen