Lesserstoernooi was wel héél gezellig!

29 augustus 2020


Vandaag, zaterdag 29 augustus, was het eindelijk zo ver: het lesserstoernooi. Alexander heeft alle senioren die deelnemen aan de tennislessen gevraagd deel te nemen. Een zeer groot aantal was aanwezig en enkele wilden wel heel graag, maar waren helaas verhinderd.

Om 10.00 uur zijn we gestart met de eerste speelronde gemengd dubbelspel. De deelnemers waren vooraf als koppeltjes ingedeeld zodoende leerde je ook andere ‘les-lotgenoten’ kennen. Na 50 minuten hebben we allen heerlijk genoten van een kop koffie/thee en een stuk heerlijk gebak (goed geregeld Willy!). De barcommissie had het tennispaviljoen prima ingericht, zodat we geheel volgens de protocollen dit evenement konden organiseren. Ook tijdens de 2e speelronde was er vooral veel tennisplezier op de banen. Leuke rally's en veel gelachen. Tennistips werden volop uitgewisseld, zowel door de lessers onderling als door Alexander die het tennisspel over de banen heen coachte. 

Kortom een zeer geslaagd evenement en een goed begin van het weekend! Het idee is om dit 2x per jaar te gaan organiseren. Uiteraard zien we alle deelnemers ook graag op de wekelijkse toss-avond op maandagavond.

Alexander, Willy dank voor de organisatie!

Nieuwscategorieën