KNLTB Wintercompetitie - inschrijven kan tot 10 september!

02 september 2021


Nu de Competitie 2021 (najaarscompetitie) binnenkort van start gaat, is nu ook de inschrijving voor de Wintercompetitie gestart.  In de winter kan je in de regio Zuid (provincies Noord-Brabant en Limburg) meedoen aan een KNLTB Wintercompetitie. Je speelt dan tegen teams afkomstig uit deze provincies. Er wordt in principe gespeeld in poules van acht teams, waarin een halve competitie wordt gespeeld (zeven speeldagen). In de regio Zuid wordt er gespeeld op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De competitie vind plaats in de periode:  t/m 

Wil jij met jouw senioren team meedoen? Stuur dan als teamcaptain vóór 10 september een mail naar [email protected] met de namen van de teamleden en de speeldag. Per team wordt een competitiebijdrage van € 120,- gevraagd.

Voorgaande wintercompetitie speelden we met een GD team op de donderdagavond én een HD op de vrijdagavond. Heb je nog geen team, maar wil je wel meespelen? Laat het ons ook weten, dan kunnen we mogelijk een nieuwe team samenstellen (bij voorkeur 6 personen) of je misschien mee doen met een bestaand team.

Speeldata Wintercompetitie 2021/2022

Nieuwscategorieën