Iedereen is weer welkom op de tennisbanen!

11 mei 2020


Het kabinet heeft bekend gemaakt dat vanaf 11 mei buitensporten (niet-contactsporten) zijn toegestaan voor alle leeftijden, onder bepaalde voorwaarden. Om veilig te kunnen sporten moeten we ons uiteraard houden aan de bekende richtlijnen van het RIVM: anderhalve meter afstand houden én bij klachten thuis blijven.  

Onder welke voorwaarden kan je tennissen?

Als bestuur hebben wij besloten om per doelgroep het tennispark te openen. De beperking qua openingstijden voor de jeugdleden wordt veroorzaakt door de verplichting dat er altijd bij jeugdleden een toezichthouder aanwezig moet zijn. Wij zijn hierbij afhankelijk van de beschikbaarheid van de senior-leden van onze vereniging. Interesse? Laat het ons weten via [email protected].  

Tennis én vrij spelen per doelgroep

We onderkennen de volgende doelgroepen:

  • Jeugd t/m 12 jaar

  • Jeugd 13 t/m 18 jaar

  • Senioren vanaf 19 jaar

Per doelgroep is vastgeteld wat wel en niet mag. Meer informatie over trainingen én vrij spelen voor deze doelgroepen vind je op onze website onder Corona-virus.

Vrij tennissen = Digitaal afhangen

Alle leden zijn verplicht een baan digitaal te reserveren. Meer informatie over het digitaal afhangen? Klik hier. Ben je helaas verhinderd? Geen probleem! Vergeet je dan niet je reservering te annuleren? Jeugdleden dienen vooralsnog alleen een baan te reserveren tijdens het gecommuniceerde tijdsblok op woensdag- en vrijdagmiddag.

Toegang tot het tennispark?

Toegang tot het tennispark werkt vanaf maandag 11 mei met je KNLTB-pas. Log in via Mijn Club en bezoek de pagina 'Toegang tot het tennispark' voor meer informatie. Op dit moment hebben we alleen de senioren toegang verleend aangezien deze doelgroep zonder toezichthouder vrij mag tennissen. Met de pas kan op dit moment alleen het hek geopend worden. Tijdens de bloktijden vrij tennissen voor de jeugdleden zal de trainer/toezichthouder het hek openen.

Alle KNLTB informatie over de Corona-maatregelen

De KNLTB heeft een speciale pagina gepubliceerd met het laatste nieuws rondom de Corona-maatregelen, de impact op tennis en de meestgestelde vragen. Hier vind je mogelijk het antwoord op jouw vraag.

Wij wensen iedereen héél veel tennisplezier!

Nieuwscategorieën