Gewijzigde aanvangstijd avondklok geeft extra ruimte aan de tennisvereniging!

24 maart 2021


Doordat de avondklok een uur later in gaat, kan er met ingang van 31 maart ook weer een uur langer worden getennist. Goed voor de tennissport, goed voor onze leden! Dit extra uurtje in de avond geeft ons extra ruimte om vrij te komen tennissen en tennisles te volgen. We willen je wel verzoeken om uiterlijk 21.45 uur het tennispark te verlaten.

Bezetting tennisbanen

Met een groeiend aantal leden, zien we dat er ook meer getennist wordt. We zien vooral dat maandag t/m vrijdag tussen 19-21 uur regelmatig meer banen bezet zijn. Om te zorgen dat er voor alle leden voldoende banen beschikbaar blijven hebben we het afhangsysteem aangepast. Vanaf nu is het niet meer mogelijk om aansluitend 2 uur een tennisbaan te reserveren. Hiermee geven we iedereen een kans om een baan te reserveren. Heb je een baan gereserveerd en is er aansluitend nog een baan vrij? Dan is uiteraard langer tennissen geen probleem!

Kom je tennissen met een introducé?

Reserveer ook dan digitaal een baan én registreer ook jouw gast. Een gast mag maximaal 2x worden geïntroduceerd. Daarna heten we jouw introducé graag van harte welkom als nieuw lid van onze vereniging.

Nieuwscategorieën