Derde keer Stadsinstuif 50+ bij TV Dierdonk

19 augustus 2019


Zoals intussen bekend wordt iedere dinsdagmiddag een zogenaamde Stadsinstuif georganiseerd door de gezamenlijke Helmondse tennisverenigingen. Dit keer, dinsdag 13 augustus werd deze Instuif voor de 3e en laatste keer dit kalenderjaar op ons tennispark in Dierdonk gehouden.

Hoewel het toch midden in de zomer is, was het een wat herfstig aandoende dag. We startten gelukkig wel met een zonnetje, maar een paar regenbuitjes moesten we even later ook trotseren! De opkomst was echter subliem, er waren maar liefst 28 deelnemers!! Ria Klaassen had ook dit keer gezorgd voor iets lekkers, ze had heerlijk zelf gebakken noten/rozijnenkoek voor bij de koffie en thee. Robert Musch had weer de grote parasols opgezet (bleken dit keer ook prima regenschermen) en samen met Ria de stoelen en tafels klaar gezet. Dankzij de zomervakantie waren er ook een paar extra eigen Dierdonkleden die mee konden doen! Kortom het was opnieuw een geslaagde middag.

Uiteraard ben je op alle andere dinsdagen welkom bij alle deelnemende verenigingen. Er staan dit jaar nog 7 dinsdagen Stadsinstuif in Helmond op de agenda. Het verdere speelschema vind je op onze website: Stadsinstuif 50+

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen