Clubkampioenschappen 2022 - Senioren

26 april 2022


Na vele jaren geen clubkampioenschappen georganiseerd te hebben, willen wij in ons jubileum jaar deze oude traditie weer in ere herstellen. De vernieuwde toernooicommissie gaat voor jullie van 11-25 juni weer clubkampioenschappen organiseren! Daarbij staat meedoen voorop! Daarom is deelname gratis.

We willen in principe in alle categorieën wedstrijden organiseren. Ook als je wilt dubbelen of mixen en je hebt geen maatje, schrijf je dan alleen in en geef dan aan dat je graag wilt dat wij een maatje voor je zoeken! Ook als je veel verhinderingen hebt, bijvoorbeeld alleen in het weekend kan of juist alleen door de weeks, geef je toch op, we kijken of we het toch in kunnen passen!

En na deze gezellig sportieve dagen is het extra leuk om de clubkampioenschappen af te sluiten tijdens onze grote feestavond op 25 juni ter ere van ons 25-jarig bestaan als tennisvereniging. Omdat je in je eigen categorie kan meedoen maakt het niet uit of je zeer ervaren bent, of juist net begint. Het gaat er vooral om dat we een gezellige tennisclub zijn! Dus schrijf je vooral in!

We zien jullie graag komen. Klik hieronder op de inschrijfbutton om je direct aan te melden.

INSCHRIJVEN

Groeten van de toernooicommissie:

Hakan Çetin, Monica van den Broek, Erik Melsen, Roel de Kimpe, Gert Bakker, Dian Hoogers en Carine van Vuure 

Nieuwscategorieën Vereniging