17e open dubbel toernooi TV Dierdonk

09 september 2020


Heb je ook weer zin om lekker in de buitenlucht te gaan sporten? Gelukkig heb je weer de kans om mee te doen met het gezellige Open Dubbel Winter Toernooi van TV Dierdonk.  Het toernooi wordt gehouden in de week van 24 oktober tot met 1 november.

Er kan worden ingeschreven in de volgende categorieën 17+: HD5, DD5, GD5, HD6, DD6, GD6, HD7, DD7, GD7, HD8, DD8, GD8, HD9, DD9, GD9. Je kunt inschrijven tot en met zondag 11 oktober 2020. Het inschrijfgeld bedraagt € 9,- per persoon. Voor het inschrijfgeld geldt een automatische incasso. Deze wordt enkele dagen voor aanvang toernooi verrekend.

Ben je onlangs lid geworden, bijvoorbeeld via de zomerchallenge? Of neem je deel aan de tennislessen? Schrijf je dan ook in voor de HD9, DD9 of GD9. Heb je geen tennismaatje op onze eigen vereniging? Geen probleem! Je mag met iedereen dubbelspel spelen mits jouw tennismaatje is ingeschreven bij de KNLTB en dezelfde speelsterkte heeft. 

Neem je deel aan competitiewedstrijden, zou je ons toernooi onder de aandacht willen brengen? Vraag of ze willen deelnemen! Mogelijk speel je dan naast de competitie ook tegen elkaar op ons toernooi. Wel zo gezellig toch?

Dus schrijf zo snel mogelijk in via mijnknltb.toernooi.nl.

 

Open Toernooi Commissie TV Dierdonk | [email protected]

Dian, Carine, Erik, Gert en Edward

Nieuwscategorieën