16e Open Dubbel Wintertoernooi - the results !

06 december 2019


Van zaterdag 26 oktober tot en met zondag 3 november 2019 hebben we ons open tennistoernooi georganiseerd. Het was intussen de 16e keer, dus je kunt wel zeggen dat het een succesformule is! Het laatste toernooi waarmee de spelers hun zo begeerde punten kunnen scoren, aan de hand waarvan hun speelsterkte voor het volgende seizoen wordt bepaald…..Spannend. We hadden dit jaar ongeveer hetzelfde aantal deelnemers als vorig jaar: 126. (2017:105 / 2018: 130 spelers). Vooral op de laatste dagen voor de sluiting van de inschrijving kwamen de deelnemers ineens binnenstromen. Goed “gepropt“ onder de eigen leden….Dat houdt het wel spannend voor onze toernooicommissie! De deelnemers waren afkomstig van maar liefst 29 verschillende clubs waarvan 21% van TV Dierdonk zelf, met een totaal van 40% uit Helmond en de rest kwam uit alle dorpen en steden rondom Helmond.

We hadden dit jaar een zeer herfstig toernooi, waarbij we een aantal keren de hulp hebben moeten inroepen van onze buurvereniging HTV en van de tennishal in Beek en Donk. We willen beiden bedanken voor deze grote flexibiliteit!

Doordat we op de finale zondag uit voorzorg vroeg met de wedstrijden waren gestart, hebben we het gelukkig nog redelijk droog kunnen houden. De laatste partijen, een DD6 en vooral de DD5 trokken veel publiek. Het waren dan ook spannende wedstrijden om naar te kijken. Zie de bijgevoegde afbeelding voor de uitslagen van het toernooi.

Opwarmen kon natuurlijk weer in ons clubhuis, waar de barcommissie voor lekkere hapjes had gezorgd. Veel complimenten hiervoor van de deelnemers en van ons . Fris-Co, het bedrijf van ons trouwe lid Sandra Bogaard, heeft ons weer met groente en fruit gesponsord. Een lekkere banaan of mandarijn zorgt voor lekkere snelle energie om te kunnen sporten!

Ted, van Sported uit Mierlo was dit jaar op de finalezondag in ons clubhuis aanwezig om ter plekke rackets te bespannen en gripjes te vervangen. Een leuke actie die erg werd gewaardeerd door de deelnemers.

Als vast onderdeel van de afsluiting van ons toernooi, hadden we zondag weer een ouderwetse loterij, met als thema sport & wellness. We hadden vele sportieve prijzen, maar vooral het rode lingeriesetje van Livera Dams was weer een echt publiekstrekker. De hele week was de paspop al onderwerp van een hoop grappen en grollen. Ook tennissers blijven net kinderen. Voor de winnaars van deze 16e editie van ons open toernooi, zie de onderstaande tabel.

Tenslotte willen we graag nog de parkcommissie bedanken, die ervoor gezorgd had dat de banen én het park er spik en span bijlagen.

De toernooicommissie

Edward van Seumeren, Pim Kemps, Dian Hoogers, Gert Bakker, Carine van Vuure 

Foto's 

 

Nieuwscategorieën