Voor nieuwe jeugdleden

Welkom, wat leuk dat je lid bent geworden van TV Dierdonk!

Een nieuwe sport of een nieuwe vereniging: het is in het begin misschien even wennen. Daarom hier een aantal dingen voor je op een rij.

Tennislessen
Je volgt tennislessen bij ons in het park. Deze worden gegeven door Sport Events. Zij informeren je tijdig over de indeling en tijden van de tennislessen. Voor inhoudelijke vragen over de lessen kan je bij je tennisleraar of de tennisschool terecht. Let op: lidmaatschap en tennislessen gaan bij TV Dierdonk samen. Je schrijft je eerst in als lid bij TV Dierdonk én dan kan jezelf opgeven voor de tennisles bij Sport Events.

Je tennispas (KNLTB pas)
Nu je lid bent van TV Dierdonk ben je ook lid van de Koninklijke Nederlandse Tennis Bond (KNLTB) en ontvang je een eigen KNLTB-pas. Met je KNLTB-pas kun je deelnemen aan tennistoernooien en competities van de KNLTB. 

Vrij spelen en tennisbaan afhangen
Op TV Dierdonk kan je met je KNLTB-pas gratis een tennisbaan ‘afhangen’. Je kunt zo lekker vrij tennissen met een vriendje, vriendinnetje of een ouder. Lees hier meer informatie over het afhangen. 

Toernooien en evenementen voor de jeugd
De tennisschool en de jeugdcommissie organiseren regelmatig activiteiten voor de jeugd. De evenementen zijn bedoeld voor beginners en gevorderden. Doe lekker mee, want deze laagdrempelige evenementen zijn niet alleen gezellig, je leert ook beter tennissen.

Een introducé meenemen
Als tennisvereniging heten wij iedereen welkom op ons tennispark. Het is dan ook toegestaan om iemand die geen lid is van TV Dierdonk kennis te laten maken met onze tennisvereniging. Natuurlijk hopen we dat hij/zij enkele bezoekjes ook lid wordt van onze vereniging. Klik hier voor meer informatie over introducé.

Lid worden?

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap bij TV Dierdonk.


Tot slot wat baanregels

  • Hang netjes een baan af als je vrij gaat spelen
  • Draag tenniskleding en tennisschoenen
  • Neem geen glaswerk mee de baan op
  • Vergeet niet na iedere partij de baan te ‘slepen’. Zo ligt deze er weer netjes bij voor de volgende spelers.
  • Loop bij het betreden en verlaten van de baan niet door een ander tennisspel heen
  • Wees sportief en beleefd

Heb vooral veel plezier!

Voor vragen over jeugdactiviteiten bij TV Dierdonk kun je contact opnemen met de jeugdcommissie van TV Dierdonk: [email protected]