Jeugdlid worden?

 

Een nieuwe sport of een nieuwe vereniging: het is in het begin misschien even wennen. Daarom hier een aantal dingen voor je op een rij.

Tennislessen
Je volgt tennislessen bij ons in het park. Deze worden gegeven door Tennisschool Sport Events. Zij informeren je tijdig over de indeling en tijden van de tennislessen. Voor inhoudelijke vragen over de lessen kan je bij je tennisleraar of de tennisschool terecht. Let op: lidmaatschap en tennislessen gaan bij TV Dierdonk samen. Je schrijft je eerst in als lid bij TV Dierdonk én dan kan jezelf opgeven voor de tennisles bij Sport Events.

Jouw KNLTB-pas
Als je lid bent van TV Dierdonk ben je ook lid van de Koninklijke Nederlandse Tennis Bond (KNLTB) en ontvang je een eigen KNLTB-pas. Met je KNLTB-pas kun je deelnemen aan tennistoernooien en competities van de KNLTB. Je tennispas is ook jouw sleutel tot het tennispark. Lees hier meer over toegang tot ons tennispark.

Vrij spelen en tennisbaan afhangen
Op TV Dierdonk kan je met je KNLTB-pas gratis een tennisbaan ‘afhangen’. Je kunt zo lekker vrij tennissen met een vriendje, vriendinnetje of een ouder die lid is van onze vereniging. Lees hier meer informatie over het afhangen. 

Een introducé meenemen
Als tennisvereniging heten wij iedereen welkom op ons tennispark. Het is dan ook toegestaan om iemand die geen lid is van TV Dierdonk kennis te laten maken met onze tennisvereniging. Natuurlijk hopen we dat hij/zij enkele bezoekjes ook lid wordt van onze vereniging. Klik hier voor meer informatie over introducé.

Toernooien en evenementen voor de jeugd
De tennisschool en de jeugdcommissie organiseren regelmatig activiteiten voor de jeugd. De evenementen zijn bedoeld voor beginners en gevorderden. Doe lekker mee, want deze laagdrempelige evenementen zijn niet alleen gezellig, je leert ook beter tennissen.

Lid worden?

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap bij TV Dierdonk.


Tot slot wat baanregels

  • Reserveer altijd digitaal een tennisbaan.
  • Draag sportkleding en tennisschoenen
  • Klaar met tennis? Vergeet niet na de ‘slepen’. Zo ligt deze er weer netjes bij voor de volgende spelers.
  • Loop bij het betreden en verlaten van de baan niet door een ander tennisspel heen
  • Wees sportief en beleefd

Heb vooral veel tennisplezier!

Voor vragen over jeugdactiviteiten bij TV Dierdonk kun je contact opnemen met de jeugdcommissie van TV Dierdonk: [email protected]