Trainer

Tennisles wordt gegeven door Alexander Buter én Paul van Dijk van Sport Events. 

Maak kennis met Alexander Buter

Mijn tennispassie probeer ik al bijna 30 jaar door te geven aan mijn leerlingen d.m.v. enthousiaste en leerzame tennislessen. Interactie en terugkoppeling van de mensen waardeer ik enorm! Serieus trainen met ruimte voor een grap en een verhaal is onderdeel van mijn tennisvisie.

Andere hobby's en passies: Mijn vriendin, kids en onze labradoodles, muziek, bespannen van rackets en werken bij Decathlon.

Mijn tennisidolen zijn Roger Federer en John McEnroe en ik speel met een Wilson Pro Staff 97 Countervail tennisracket. 

Graag zie ik jullie op en rond de baan en misschien kunnen we binnenkort samen een balletje slaan!

Alexander Buter

06 21185586

alexanderbuter8@gmail.com 

 

Maak kennis met Paul van Dijk

Mijn naam is Paul van Dijk, geboren in 1991 en wonend in Uden. Op mijn 4de ben ik begonnen met tennissen, dus speel het spelletje nu ruim 23 jaar. Als klein kind ging ik in de Maxi-Cosi mee met mijn moeder als zij ging tennissen, je kan dus gerust zeggen dat ik ben opgegroeid op de tennisbaan. Hier is mijn passie voor het spel ontstaan.

In mijn jeugd heb ik gespeeld bij LTC Uden en TSV Park Hoeven, beide in Uden. Competitie speel ik bij meerdere verengingen, Tv Dierdonk, Tv de Krekel en Tv de Doornakkers.  Ik vind het spelletje nog steeds te leuk om dat te laten, dat zal denk ik ook nooit veranderen.  Ik heb het CIOS afgerond in Arnhem, daar heb ik ook mijn KNLTB Licentie tennisleraar A behaald. Naast mijn licentie volg ik ook cursussen ter verbreding van mijn kennis op het tennis gebied. Inmiddels een aantal jaren in het vak, sinds 2009 verzorg ik tennislessen. Ik ben van plan dit nog behoorlijk wat jaren te blijven doen, mijn grote passie is en zal altijd tennis blijven.

Ik kijk er naar uit om je te zien op de tennisbaan bij TV Dierdonk en mijn passie voor tennis met jou kan delen.

Paul van Dijk

06 48506964

paulvan_dijk@hotmail.com