Trainers

Onze tennisvereniging heeft gekozen om de tennislessen te laten verzorgen door de Tennisschool Sport Events. Hiermee zijn wij altijd gegarandeerd van kwalitatieve trainers die voldoen aan de KNLTB eisen. Onze clubtrainer is Stan Deeks.

Maak kennis met Stan Deeks

Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Stan Deeks en woonachtig in Venray. Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met in mijn ogen het mooiste spelletje wat er is. In de jeugd heb ik meerdere jaren getraind bij de bondsselectie van de KNLTB. Verder behoorde ik bij de beste 40 van Nederland in mijn leeftijdscategorie en heb ik gespeeld op de nationale jeugdkampioenschappen.  

Na een aantal jaar afwezigheid op de tennisbaan ben ik enkele jaren geleden weer begonnen met tennissen en heb ik het plezier van het spelletje weer helemaal gevonden. Mijn spelopvatting, plezier en gedachte over tennis wil ik graag met andere delen. Daarom ben ik zelf begonnen met lesgeven. Dit doe ik dan ook vol passie en enthousiasme. Tijdens mijn lessen staat spelplezier voorop! 

Naast het tennissen speel ik al bijna 10 seizoenen hockey in het eerste heren team van Venray. Ook heb ik meer dan 10 jaar training gegeven op het hockeyveld aan zowel junioren als senioren. Verder volg ik op dit moment de studie SPECO dit wil zeggen sport en economie. Deze studie volg ik op de Fontys Hogeschool in Tilburg. Naast al het sporten en studeren drink ik ook graag een drankje met familie en vrienden. Mocht je nog iets van mijn willen weten of wil je gezellig een praatje maken, kun je me altijd benaderen! Tot op de baan!