Welkom Alexander Buter

29 januari 2020


Paul van Dijk heeft zeven jaar vol enthousiasme training gegeven aan veel leden van TV Dierdonk. Helaas voor onze tennisclub heeft Paul onlangs besloten om zijn carrière op een andere manier voort te zetten. Samen met onze tennisschool Sport Events zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe tennisleraar die past bij onze vereniging en onze ambities.

Met trots kunnen we mededelen dat we een goede vervanger hebben gevonden in de persoon van Alexander Buter.

Toevalligerwijs is Alexander de voormalige tennisleraar van Paul. Hij heeft heel veel ervaring om op verschillende niveaus tennisles te geven. We hebben er erg veel vertrouwen in dat Alexander het stokje op een goede manier van Paul overneemt. Alexander is evenals Paul verbonden aan de tennisschool 'Sport Events'.

Wij willen graag Paul heel hartelijk bedanken voor zijn enthousiaste manier waarop hij training heeft gegeven gedurende de afgelopen zeven jaar. Wij willen tegelijkertijd Alexander van harte welkom heten bij de club en vertrouwen op een goed vervolg.

Wat betekent dit voor de tennislessen?

De tennislessen gaan gewoon door! De woensdaglessen zal Paul grotendeels zelf afronden. De vrijdaglessen worden vanaf volgende week al door Alexander gegeven. In de komende weken worden de lopende werkzaamheden overgedragen en zal Alexander de communicatie voor de lesgroepen al voor zijn rekening nemen. Vanaf de zomerlessen worden alle lessen gegeven door Alexander. 

Interesse in tennisles?

Binnenkort start de inschrijving voor de zomerlessen. Een mooi moment om jouw tennisvaardigheden te verbeteren en nader kennis te maken met Alexander.

Nieuwscategorieën