Vanaf zondag 11 april tweewekelijks Toss 4 Kids!

31 maart 2021


Na twee geslaagde, gezelllige bijeenkomsten komt er een vervolg op Toss 4 Kids!

Om het onderling tennissen te stimuleren organiseren we vanaf zondag 11 april ieder twee weken op zondag Toss 4 Kids! Het voorziet in een behoefte onder de jeugdleden t/m 17 jaar, meer wedstrijdjes te willen spelen. Naast deelname aan de tennisles willen we de jeugd ook stimuleren om deel te nemen aan activiteiten en wedstrijden in club- en/of competitieverband. Dit is ook helemaal in lijn met de ambitie van de KNLTB als tennisbond.

Zolang er nog geen competitie wordt gespeeld, organiseren we op onderstaande zondagen Toss 4 Kids van 11.00 - 13.00. Zie ook de clubagenda op onze website als in de KNLTB ClubApp.

  • 11 april
  • 25 april
  • 9 mei
  • 23 mei

Doe je ook mee?

Het maakt niet uit of je wel/geen tenniservaring hebt, het moet juist een leuk evenement worden waarbij je onderling wedstrijdjes speelt. Doel is niet winnen, maar leuke rally's spelen, waarbij rekening wordt gehouden met leeftijdverschil én elkaars spelniveau. Je zal zien dat de kinderen elkaar onderling helpen met tellen, spelregels en complimenten geven voor mooie ballen.

Wij zorgen voor tennisballen, neem jij een flesje drinken en iets te eten mee? Immers het tennispaviljoen mag helaas nog niet open. Uiteraard wordt dit een groot succes als veel van onze jeugdleden hieraan deelnemen. Zien we jou ook?

Ronald van Dijk | Jeugdcommissie TV Dierdonk

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Dian Hoogers 14-04-2021 21:45

Leuk initiatief

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen