Nu inschrijven voor de zomerlessen!

26 februari 2021


Inschrijven kan via onze website tvdierdonk.nl tot 21 maart 2021. 

Vanaf 7 april 2021 starten de eerste trainingen. Er is veel interesse, dus schrijf je snel in!

Uiteraard wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur qua groepsindeling, dag én tijdstip. Na sluiting van de inschrijvingsdatum ontvang je via mail informatie omtrent de indeling. Tennisschool Sport Events biedt op dit moment de mogelijkheid om tennisles te volgen op de maandag van 17 tot 22 uur en op de woensdag van 15 tot 22 uur. 

Tennisles door onze trainers Mohannad en Mike

De zomerlessen worden gegeven door Mohannad en Mike van tennisschool Sport Events. Ze staan met veel enthousiasme klaar om ons te trainen/coachen. Op onze website vind je onder lessen meer informatie over tennislessen en de contactgegevens van de trainers. Mohannad is eerste aanspreekpunt voor de trainingen.

Tennisles voor iedereen

De tennislessen zijn voor iedereen zeer interessant! Bijna alle jeugdleden kiezen voor tennisles! Wij weten zeker dat onze trainers ook onze senioren/ competitieteams kunnen laten groeien naar een hoger tennisniveau én spelplezier! 

Wie is de contactpersoon voor de tennisles?

  • namens Tennisschool Sport Events: Mohannad Al Ahmad, 06-85 54 39 51
  • namens TV Dierdonk: Willy de Kimpe (technische commissie), 06-53 94 30 26

Voor aanmeldingen, proeflessen neem contact op met Mohannad. Heb je algemene vragen over de tennislessen kan je ook contact opnemen met Willy.

Nieuwscategorieën