Nu inschrijven voor de winterlessen!

14 september 2020


Inschrijven kan via onze website tvdierdonk.nl. In oktober starten de eerste trainingen. Uiteraard wordt er zo veel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur qua groepsindeling, dag én tijd. Na sluiting van de inschrijvingsdatum ontvang je via mail informatie omtrent de indeling. Tennisschool Sport Events biedt nu ook de mogelijkheid aan om tennisles te volgen op de maandagavond. De toss-avond zal met ingang van de eerste tennislessen voortaan plaatsvinden op de dinsdag.

Tennisles door onze nieuwe trainer

De winterlessen worden gegeven door onze nieuwe trainers. Ze staan met veel enthousiasme klaar om ons te trainen/coachen. Op onze website vind je onder lessen meer informatie over tennislessen en de contactgegevens. Alexander Buter blijft op dit moment nog contactpersoon voor de trainingen.

Tennisles voor iedereen

De tennislessen zijn voor iedereen zeer interessant! Bijna alle jeugdleden kiezen voor tennisles! Gaan dit jaar meer senioren werken aan hun tennisvaardigheden? Wij weten zeker dat onze trainers ook onze senioren/ competitieteams kan laten groeien naar een hoger tennisniveau én spelplezier! Schrijf je nu in!

Eerst een proefles?

Zaterdag 26 september zijn er proeflessen voor geïnteresseerden. Graag aanmelden via Alexander Buter, 06-21185586 óf via [email protected]

  • Jeugd t/m 17 jaar van 10.00 - 11.00
  • Senioren 11.00 - 12.00 uur. 

Nieuwscategorieën