Nieuwe tennistrainers - extra lesavond - tossen op dinsdag!

11 september 2020


De zomertraining loopt alweer op zijn einde, de cursus wordt binnenkort afgesloten door Alexander. Samen met Tennisschool Sport Events zijn we momenteel druk bezig om tennislessen voor de aankomende wintertraining aan te bieden. In overleg met de tennischool zijn we uitgegaan van een cursus van 17 weken. Hierdoor is er genoeg ruimte gecreëerd voor vakanties en eventuele inhaaldagen.

Afscheid Alexander

Helaas moeten we mededelen dat Alexander gaat stoppen bij TV Dierdonk als tennistrainer. Hij heeft gekozen voor een fulltime job als combi-trainer bij GLTV (Gemert) en TV Hertog Jan (Erp). Een begrijpelijke keuze wat niet wegneemt dat wij zijn inzet, vakmanschap en enthousiasme heel erg zullen missen. Hij heeft de lat erg hoog gelegd wat betreft toekomstige trainers. Uiteraard zijn we samen met Tennisschool Sport Events op zoek gegaan naar een nieuwe trainer en inmiddels ook gevonden.

Welkom Mohannad

De trainingen wat betreft de woensdag en vrijdag worden gegeven door Mohannad. Mohannad komt uit Syrië en heeft voor zijn land op Davis Cup niveau gespeeld!! Sinds enkele jaren woont hij in Eindhoven (Woensel). Uiteraard beschikt hij over alle licenties en diploma’s als tennistrainer. Naast TV Dierdonk gaat Mohannad ook als hoofdtrainer aan de slag bij TV Eeckenrode (Eindhoven).

Mohannad werkt hard aan de Nederlandse taal, hij is zeer leergierig en leert elke week veel bij. Ook wij kunnen hem daarbij helpen. Gelet op zijn tennisachtergrond en zeer prettige omgang met de leden hebben wij er alle vertrouwen in dat hij op een goede manier Alexander gaat opvolgen. Voorlopig blijft Alexander wel contactpersoon en is hij o.a. verantwoordelijk voor de groepsindeling. Dit om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Veel vraag naar tennisles - toss-avond verplaatst naar de dinsdagavond

Door de grote vraag naar tennislessen zijn we ook zoek gegaan naar passend moment in de week. Hierbij moeten we rekening houden met de beschikbaarheid van de tennisleraar en het mag geen impact hebben op de KNLTB Competitie op donderdag en vrijdagavond. We zijn daarom uitgekomen op tennisles op de maandagavond. Helaas zijn we genoodzaakt de toss-avond daarom te verplaatsen naar de dinsdagavond. Binnenkort communiceren we per wanneer de toss-avond wordt verschoven naar de dinsdagavond. We hopen dan ook weer iedereen welkom te heten op deze gezellige toss-avond. Vanzelfsprekend blijft het toss-concept hetzelfde alleen op een andere avond - dus inclusief de heerlijke bitterballen!

Welkom Mike 

In overleg met Tennisschool Sport Events is besloten de tennislessen uit te breiden en te gaan aanbieden op de maandagavond van 19:00 – 22.00. Deze trainingen worden gegeven door Mike Snoeks (woonachtig in Gemert). Mike wordt binnenkort nog nader voorgesteld.

Groepsgrootte tennislessen

Als je jezelf aanmeldt voor de nieuwe lescursus kan je jouw voorkeur aangeven voor wat betreft groepsgrootte. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan de groepsgrootte iets afwijken, uiteraard worden de lesprijzen aangepast aan het aantal cursisten per groep.

Ik hoop dat er weer veel leden de uitdaging op de tennisbaan aangaan! Laten we er met z’n allen een leuk en plezierig lesseizoen van maken!

 

Namens bestuur TV Dierdonk

Willy de Kimpe - Technische Commissie

Nieuwscategorieën