Met jouw KNLTB-pas toegang tot het tennispark

17 april 2020


De afgelopen weken is er weer hard gewerkt door de vrijwilligers van jouw tennisvereniging. Vanaf heden hebben we namelijk een digitaal toegangssysteem, waarbij jouw KNLTB-pas jouw nieuwe sleutel is tot het tennispark.

Zodra het toegestaan is om te mogen tennissen, worden de KNLTB-passen van alle leden geactiveerd en kan je met de magneetstrip op jouw tennispas onder andere het toegangshek openen. Binnenkort ontvangen alle leden per mail nadere uitleg over de nieuwe toegangswijze tot het tennispark en het tennispaviljoen. Tennissen wordt daarmee nog gemakkelijker voor iedereen die lid is.

Uiteraard hopen we alle leden spoedig weer gezond en sportief op ons tennispark te mogen verwelkomen. Immers wat is het straks weer lekker om in de buitenlucht jouw sport te kunnen beoefenen. En dat kan natuurlijk ook gewoon in de zomervakantie, want met het nieuwe toegangssysteem kan je 7 dagen in de week tennissen tussen 08-23 uur. Zorg wel dat je dan digitaal een baan reserveert, want het kan zo maar weer eens heel druk worden op onze tennisbanen. Digitaal afhangen kan via de KNLTB ClubApp of log in op onze website via 'Mijn Club'.

Nieuwscategorieën