Lidmaatschap

Lid worden?

Is je interesse gewekt? Dan is lid worden erg eenvoudig. Je kunt je online aanmelden. Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. De aanmelding voor het lidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie aanvullende gegevens (o.a. IBAN-nummer) en een recente pasfoto heeft ontvangen. Je lidmaatschap gaat vervolgens direct. Het duurt ongeveer twee weken tot je aanmelding is verwerkt bij de KNLTB.

Als je lid bent van de TV Dierdonk word je ingeschreven bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) en krijg je een tennispasje. Dit pasje heb je nodig om een tennisbaan af te hangen en deelname aan toernooien en competities.

KNLTB ClubApp

Als je lid bent van TV Dierdonk, maak je gebruik maken van de KNLTB ClubApp. Deze App is gratis voor alle KNLTB leden. Zo ben je snel op de hoogte van evenementen die door TV Dierdonk worden georganiseerd en alle andere ontwikkelingen binnen onze club. Op de site van de KNLTB vind je meer informatie over de app en waar je deze kunt downloaden.

Wanneer kan je tennissen?

Ons tennispark bestaat uit een paviljoen en 4 verlichte banen waarop het hele jaar getennist kan worden van 09.00 tot 23.00 uur. Alleen bij uitzonderlijke weersomstandigheden kan het voorkomen dat het park gesloten is, zoals bijv. sneeuw en intredende dooi. Het paviljoen is in ieder geval open van maandag tot en met vrijdag van 19.30 tot 23.30 en tijdens toernooien en competitie. 

Op maandagavond is er altijd toss-avond vanaf 20.00 uur. Een ideaal moment om kennis te maken met andere leden. Toss-avond staat vooral in het teken van gezellg onderling tennissen voor alle niveaus.

Wil je tennissen tussen 09.00-23.00 uur en is het tennispark gesloten? We raden je aan om tegen betaling van een borg à € 30,00 een sleutel van het tennispark aan te vragen bij Harald Vullings, tel. 0492-510171. Met deze sleutel kan je zelf het toegangshek openen, de verlichting aanzetten en is er toegang tot het toilet. 

Tennisles, Competitie of Toernooien spelen?

Als lid van TV Dierdonk kan je ook tennislessen volgen en deelnemen aan competities en toernooien. Gedurende het jaar worden verschillende activiteiten georganiseerd, o.a. clubkampioenschappen enkel en dubbel voor junioren en senioren, 2 keer per jaar een open toernooi, diverse interne toernooien. Deze staan allemaal vermeld op de clubagenda en worden aangekondigd via clubnieuws.

Tarieven lidmaatschap (2019)

Senioren  € 150,-
Senioren 65+  € 100,-
Tenniskids t/m 12 jaar € 49,-
Junioren 13 t/m 17 jaar € 72,50
Studenten € 75, -
 • Studententarief is slechts van toepassing op vertoon van kopie inschrijfkaart.
 • De tarieven worden ieder jaar tijdens de Algemene Ledenvergadering voor het nieuwe jaar vastgesteld.
 • In 2019 hanteren we voor Junioren slechts 2 tarieven in plaats van 3 tarieven. Door deze nieuwe tarieven gaan een zeer beperkt aantal leden iets meer/minder aan lidmaatschap betalen in 2019 dan in 2018. 

Verschillende ACTIES voor nieuwe leden

 • 50% korting op het lidmaatschapstarief 2019 óf
 • Op 23 juni tijdens onze OPEN DAG: ZOMER CHALLENGE
  • Dit is een lidmaatschap tot en met 31 december 2019, 5 tennislessen van een gecertificeerde trainer en een gratis tennisracket! Bovendien kan je als lid onbeperkt gebruik maken van onze tennisbanen. Dit tennispakket bieden we aan voor senioren á € 135,- en voor junioren (t/m 17 jaar) € 110,-. 
  • Heb je al een tennisraket of wil je nog geen tennislessen volgen? Vanaf 23 juni introduceren we onze allernieuwste aanbieding voor nieuwe leden. Lidmaatschap tot 31 december 2019:

   • Junioren t/m 17 jaar: € 25,- 
   • Senioren:  € 50,- 

Bijkomende kosten

1. Tennislessen 

Voor informatie over de tennislessen en de lestarieven, klik hier.

2. Bardienst afkopen

De bardienst kan worden afgekocht tegen € 75,- per jaar. De afkoop van de bardienst wordt samen met de jaarlijkse contributie geïncasseerd.

Wat zijn dan mijn totale kosten?

 • Lidmaatschapstarief (voor tarief zie hierboven)
 • Optioneel: Bardienst afkopen jaarlijks € 75,-
 • Optioneel: deelname aan tennislessen
 • Optioneel: deelname aan KNLTB competies of toernooien

Betaling van de contributie

Betaling van de contributie is alleen mogelijk door middel van automatische incasso. Bij het aangaan van het lidmaatschap wordt hiervoor het IBAN rekeningnummer gevraagd. De jaarlijks verschuldigde contributie wordt in de periode januari – april geïncasseerd van het opgegeven rekeningnummer.

Opzegging van het lidmaatschap

 • Opzeggen van het lidmaatschap is alleen mogelijk met ingang van 1 januari van het komende kalenderjaar.
 • Opzeggen kan uitsluitend via e-mail aan onze ledenadministratie via [email protected].
 • Opzeggen dient te geschieden vóór 1 december.
 • Tussentijds opzeggen is niet mogelijk en er wordt dus geen contributie gerestitueerd. Dit geldt ook in geval van (langdurige) blessures.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0492-515384 (Paviljoen)

't Paviljoen

Dierdonkpark 2
5709 PZ Helmond