Tennissen = afhangen!

 

 

Om vrij te kunnen tennissen op één van de onze tennisbanen is elk lid verplicht om een baan digitaal af te hangen. Ook wanneer er geen of weinig leden op het park tennissen. Immers je weet niet of andere spelers wel digitaal afgehangen hebben of misschien staan er tennislessen of wedstrijden gepland. Zo heeft iedereen via de website, KNLTB Clup App en in ons paviljoen een actueel zicht op de beschikbaarheid van onze tennisbanen. 

Hoe werkt het digitaal afhangen?

Het KNLTB Afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op drie manieren.

 1. Digitaal afhangbord in tennispaviljoen. Als lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare) banen van die dag en kun je introducées of andere spelers toevoegen om tegen te spelen. Selecteer jouw favoriete baan en spelen maar! Op dit scherm kan je nog géén reservering maken voor in de toekomst. Bekijk hier het instructiefilmpje.
 2. Afhangen via de KNLTB club app
 3. Afhangen via onze website. Log in via 'Mijn Club en kies voor 'Baan afhangen'. 

In alle gevallen ontvangen de spelers via mail een uitnodiging. 

Wil je gaan tennissen?

 • Reserveer digitaal een baan en kom niet voor een verrassing te staan.
 • Wat als ik niet heb afgehangen? Leden die een baan hebben gereserveerd hebben voorrang! Wijk uit naar een andere vrije baan en reserveer digitaal deze baan.
 • Wil je een baan laten afblokken voor een toermooi, voor lessen of een andere activiteit laat het weten aan de beheerder van het afhangbord via webmaster@tvdierdonk.nl.
 • Om de beschikbare banen zo eerlijk mogelijk te verdelen gelden binnen onze vereniging de volgende regels:
  • Vrij tennissen is toegestaan voor leden van TV Dierdonk en hun introducés. De leden die vrij willen tennissen maken altijd een digitale reservering. Op dit moment is de standaard speeltijd 60 minuten. Deze kan verlengd worden met dezelfde speeltijd.
  • Tot 19.00 uur hebben alle leden gelijke rechten. Na 19.00 uur hebben seniorleden en juniorleden die op het voortgezet onderwijs zitten voorrang. Dit betekent dus dat basisschool juniorleden na 19:00 uur gevraagd mogen worden de baan vrij te maken.
  • Het is niet mogelijk om af te hangen op banen die gebruikt worden voor geplande tennisactiviteiten zoals lessen, toernooien, competitie wedstrijden, sponsordagen etc.
  • Creatief gebruik van pasjes van andere leden om speeltijd te verlengen is niet toegestaan.

Hoe werkt het KNLTB Afhangbord.pdf