Lidmaatschap

Nieuw lidmaatschap: Zomer Challenge

Deze zomer niet of kort op zomervakantie? Of ben je op zoek naar een sport op loopafstand in de wijk Dierdonk. Misschien wil je na jaren niet meer getennist te hebben, weer gaan tennissen? Of heb je in de zomermaanden met jouw teamsport een zomerstop, zoals voetbal en hockey maar wil je wel heerlijk buiten sporten? Daarnaast is de Zomer Challenge ook ideaal om jeugd enthousiast te maken voor tennis.

Speciaal voor jou bieden we de Zomer Challenge aan:

 • een zomer lidmaatschap vanaf 1 juni t/m 30 september
 • + gratis lidmaatschap voor de maanden oktober, november én december
 • Gehele jaar tennissen van 08-23 uur
 • Iedere maandagavond TOSS avond (senioren)
 • Als lid kan je deelnemen aan KNLTB competitie of toernooien
 • Als lid kan je inschrijven voor tennislessen.
 • Interesse in een proefles? Laat het ons weten! Je kan dan in overleg met de tennisleraar een les deelnemen in een bestaande (beginners)lesgroep.

Tarieven Zomer Challenge (alleen lidmaatschap)

Jeugd t/m 17 jaar € 25, -
Senioren vanaf 18 jaar € 50,-

Is je interesse gewekt? Dan is lid worden erg eenvoudig. Je kunt je namelijk direct inschrijven via het online inschrijfformulier. Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. Je lidmaatschap gaat vervolgens direct in. 

Online inschrijfformulier

Nieuw lidmaatschap: Zomer Challenge PAKKET (volgeboekt!)

De keuze Zomer Challenge PAKKET is helaas niet meer mogelijk. De lessen zijn reeds gestart op 20 juni en beide lesgroepen zijn vol! Blijkbaar is er veel behoefte naar een dergelijke vorm van kennismaking met de tennissport. Wij gaan dit zeker nogmaals aanbieden. Het pakket bestond uit:

 • Zomer challenge lidmaatschap
 • Inclusief deelname 4 tennislessen van één uur op zaterdag
 • Deze lessen worden gegeven door Alexander Buter, onze KNLTB-erkende tennisleraar.
 • Drinken én iets lekkers tijdens de eerste tennisles

Tijdens de tennislessen zijn bestuursleden aanwezig zodat je direct al je vragen kan stellen over vrij tennissen, toegang tot het tennispark, extra tennislessen of misschien heb je wel interesse in competitie spelen?

Tarieven Zomer Challenge Pakket (inclusief 4 lessen)

Jeugd t/m 17 jaar € 45, -
Senioren vanaf 18 jaar € 70,-

Online inschrijfformulier

Bovenstaande lidmaatschap is een actietarief tot en met 31 december 2020. Het actietarief is niet van toepassing indien je de afgelopen drie kalenderjaren je lidmaatschap hebt beëindigd en in dit kalenderjaar weer lid wil worden. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd naar een regulier lidmaatschap per 1-1-2021. Lees hieronder de informatie over het opzeggen van het lidmaatschap.

Algemene informatie lidmaatschap

Als je lid bent van de TV Dierdonk word je ingeschreven bij de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) en krijg je een KNLTB-ledenpas. Deze pas heb je nodig als sleutel tot ons tennispark, om een tennisbaan af te hangen en bij deelname aan toernooien en competities.

Standaard tarieven lidmaatschap

Senioren  € 150,-
Senioren 65+  € 100,-
Tenniskids t/m 12 jaar € 49,-
Junioren 13 t/m 17 jaar € 72,50
Studenten € 75, -
 • Studententarief is slechts van toepassing op vertoon van kopie inschrijfkaart.
 • De tarieven worden ieder jaar tijdens de Algemene Ledenvergadering voor het nieuwe jaar vastgesteld.
 • De bezetting van de bardiensten in ons paviljoen draait volledig op onze senior leden (18 jaar en ouder). Meer informatie over de bardiensten vind je hier.

Ieder jaar 50% korting

Ieder jaar verwelkomen we in de periode januari tot juni alle nieuwe leden met 50% korting op het lidmaatschap tot en met 31 december. Kennismaken met tennis of misschien weer opnieuw gaan tennissen wordt daarmee wel heel toegankelijk.

Het actietarief is niet van toepassing indien je de afgelopen drie kalenderjaren je lidmaatschap hebt beëindigd en in dit kalenderjaar weer lid wil worden.

Bijkomende kosten

1. Tennislessen 

Voor informatie over de tennislessen en de lestarieven, klik hier.

2. Bardienst afkopen (senioren)

De bardienst kan worden afgekocht tegen € 75,- per jaar. De afkoop van de bardienst wordt samen met de jaarlijkse contributie geïncasseerd. Meer informatie

Wat zijn dan mijn totale kosten?

 • Lidmaatschapstarief (voor tarief zie hierboven)
 • Optioneel: Bardienst afkopen jaarlijks € 75,-
 • Optioneel: deelname aan tennislessen (16 lessen)
 • Optioneel: deelname aan KNLTB competies of toernooien

Betaling van de contributie

Betaling van de contributie is alleen mogelijk door middel van automatische incasso. Bij het aangaan van het lidmaatschap wordt hiervoor het IBAN rekeningnummer gevraagd. De jaarlijks verschuldigde contributie wordt in de periode januari – april geïncasseerd van het opgegeven rekeningnummer.

KNLTB ClubApp

Als je lid bent van TV Dierdonk, maak je gebruik maken van de KNLTB ClubApp. Deze App is gratis voor alle KNLTB leden. Zo ben je snel op de hoogte van evenementen die door TV Dierdonk worden georganiseerd en alle andere ontwikkelingen binnen onze club. Op de site van de KNLTB vind je meer informatie over de app en waar je deze kunt downloaden.

Wanneer kan je tennissen?

Ons tennispark bestaat uit een paviljoen en 4 verlichte banen waarop het hele jaar getennist kan worden van 08.00 tot 23.00 uur. Alleen bij uitzonderlijke weersomstandigheden kan het voorkomen dat het park gesloten is, zoals bijv. sneeuw en intredende dooi. Het paviljoen is in ieder geval open van maandag tot en met vrijdag van 19.30 tot 23.30 en tijdens toernooien en competitie.

Toss-avond senioren 

Op maandagavond is er altijd toss-avond vanaf 20.00 uur. Een ideaal moment om kennis te maken met andere leden. Toss-avond staat vooral in het teken van gezellg onderling tennissen voor alle niveaus.

Toegang tot het tennispark?

Wil je tennissen tussen 08.00-23.00 uur en is het tennispark gesloten? Geen probleem! Jouw KNLTB-pas is jouw toegangspas tot het tennispark. Met deze pas kan je zelf het toegangshek openen, de verlichting aanzetten en is er toegang tot het toilet. Meer informatie vind je hier.

Tennisles, Competitie of Toernooien spelen?

Als lid van TV Dierdonk kan je ook tennislessen volgen en deelnemen aan competities en toernooien. Gedurende het jaar worden verschillende activiteiten georganiseerd, o.a. clubkampioenschappen enkel en dubbel voor junioren en senioren, 2 keer per jaar een open toernooi, diverse interne toernooien. Deze staan allemaal vermeld op de clubagenda en worden aangekondigd via clubnieuws.

Opzegging van het lidmaatschap

 • Opzeggen van het lidmaatschap is alléén mogelijk met ingang van 1 januari van het komende kalenderjaar.
 • Opzeggen kan uitsluitend via e-mail aan onze ledenadministratie via leden@tvdierdonk.nl.
 • Opzeggen dient te geschieden vóór 1 december.
 • Tussentijds opzeggen is niet mogelijk en er wordt dus geen contributie gerestitueerd. Dit geldt ook in geval van (langdurige) blessures.

Ben je student en wil je korting op je lidmaatschap?

Om in aanmerking te komen voor het lidmaatschapstarief Student dien je een bewijs van inschrijving te overleggen. Deze ontvang je van jouw onderwijsinstelling zodra jij je hebt ingeschreven voor het schooljaar.

Check of dit bewijs de volgende informatie bevat:

 • Je naam
 • Het studiejaar
 • Je onderwijsinstelling

Zonder een bewijs van inschrijving wordt je lidmaatschap omgezet naar een senior lidmaatschap. Stuur ons ieder jaar vóór 1 december een kopie van je bewijs van inschrijving naar leden@tvdierdonk.nl en ontvang korting op je lidmaatschap voor het volgende kalenderjaar!